Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@14:54:39 GMT

رییس مجلس: اجازه زیاده‌خواهی در برجام را نمی‌دهیم

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۸۷۹۶۳

رییس مجلس: اجازه زیاده‌خواهی در برجام را نمی‌دهیم

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر طرف‌های مقابل به برجام و توافق مورد تایید سازمان ملل عمل نکنند، اجازه زیاده‌خواهی نمی‌دهیم.

به گزارش ایرنا، محمد باقر قالیباف عصر پنجشنبه در دومین یادواره شهدای عملیات رمضان که با حضور جمعی از مقامات استان در حسینه امام خمینی(ره) همدان برگزار شد، افزود: پس از امضای برجام در دولت گذشته، رییس جمهور وقت آمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و بر خلاف تایید سازمان ملل با زیر پا گذاشتن قطعنامه این سازمان، تحریم ایران را نیز بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمریکا قلدری می کند، اضافه کرد: اگر در برابر این کشور ایستادگی نکنیم آنها نیز کوتاه نمی آیند بنابراین در این راستا باید تولید قدرت کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز در جنگ اقتصادی، اولین و مهمترین قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، قانون رفع تحریم بود چرا که معتقد به پایان دادن به این جنگ ظالمانه هستیم.

قالیباف تاکید کرد: چنانچه آنها به تعهدات خود عمل نکنند دلیلی ندارد ما نیز به تعهدات خود در حوزه هسته ای عمل کنیم، بنابراین به موضوع هسته ای تنها در چارچوب پادمان عمل می کنیم، مگر اینکه آنها به تعهدات خود جامه عمل بپوشانند.

وی گفت: وقتی آنها دنبال ادامه تحریم ظالمانه هستند چرا ما ما نباید به حق قانونی خود در چارچوب آژانس عمل کنیم؟ برخی عنوان می کردند با اجرای این قانون اتفاقاتی می افتد اما وقتی با قدرت ایستادیم با قطع دوربین هم اتفاقی نیافتاد و در نتیجه آمریکا دوباره به میز مذاکرات بازگشته است، امروز هم در حال ادامه مذاکرات تا تن دادن آنها به اشکالاتی که در گذشته بود، هستیم.

رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: چنانچه تن به رفع اشکالات گذشته بدهند همه چیز درست می شود.

قالیباف یادآوری کرد: آنها از مسیر برجام خارج شدند بنابراین در صورت رعایت کردن موضوعات طرح شده، ما موارد را قبول می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات کشور با رفع تحریم کاهش می یابد، اما رفع نمی شود، گفت: باید با قوی کردن خود در حوزه اقتصادی نسبت به خنثی سازی تحریم ها اقدام کرد که در این راستا مجلس انقلابی و دولت مردمی تکالیفی بر عهده دارند.

جنگ شناختی و اقتصادی ترفندهای جدید دشمن

رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جنگ با دشمن همچنان ادامه داد و در گذشته آنها بر این باور بودند که با جنگ نظامی و کسب پیروزی می توانند در مسیر و اساس جمهوری اسلامی مشکل ایجاد می کنند اما مجاهدت ملت ایران و مقاومت آنها موجب شکست آنها شد.

قالیباف اضافه کرد: پس از جنگ تحمیلی دشمنان این نظام دو جنگ دیگر را به کشورمان تحمیل کردند چرا که نظام استکباری به علت داشتن خوی استکباری، اساس و مبنای نظام جمهوری اسلامی را همسو با خود نمی داند.

وی تاکید کرد: در جنگ شناختی مبتنی بر رسانه، دشمنان با ایجاد شک و تردید در مردم به دنبال ایجاد سستی در جبهه اسلام هستند.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز روایت های مختلف و دروغ در بنگاه های خبر پراکنی دشمن تولید شده و آنها اشکالات کوچک را آنقدر بزرگ جلوه می دهند تا به باورهای مردم لطمه بزنند.

قالیباف تنها راه مقابله با جنگ شناختی را در پیش گرفتن و عمل به منویات رهبری انقلاب مبنی بر جهاد تببین دانست و افزود: باید در تبیین صحیح روایات پیشگام بود نه اینکه فضا را برای ورود و خبرپراکنی دشمن مهیاکرد سپس به بیان روایت صحیح پرداخت. چرا که این نوع حرکت در برابر امپراطوری رسانه ای دشمن نوعی انفعال است.

وی اضاقه کرد: جنگ شناختی بسیار با اهمیت تر از جنگ اقتصادی است و باید بدانید که تحریم ظالمانه و غیر انسانی دشمن، مبتنی بر حقوق بین الملل و حقوق انسانی نیست و این تحریم ها برگرفته از خوی رژیم استکباری آمریکا است.

هر کس به رفع مشکلات اقتصادی باور ندارد در جبهه دشمن است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: برای توفیق در مسائل اقتصادی باید همان روحیه رزمندگان در عملیات رمضان و شهدای این عملیات را داشته باشیم و در این راستا باید به فرموده امام راحل (ره) زمینه حضور مردم در حوزه اقتصادی را فراهم کرد.

قالیباف راه مبارزه با فساد را نیز مردمی کردن اقتصاد دانست و افزود: لازمه پیشرفت اقتصادی هر کشوری برخورداری از منابع انسانی و مادی است که همه این موارد در کشورمان وجود دارد به شرطی که مسوولان با همان روحیه و باور زمان جنگ در این مسیر حرکت کنند.

وی تصریح کرد: این جنگ اقتصادی موجب شده که مردان در برابر خانواده سر خم می کنند که این مایه شرمساری و خجالت ما است، در حالی که می توان مشکلات را حل کرد و هر کس می گوید راهی برای حل مشکلات اقتصادی نیست او دشمن ما است.

رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشکلات کنونی را با وفاق همدلی و محبت بین مسوولان و پیاده کردن احکام خدا در بحث اقتصادی می توان رفع کرد.

قالیباف از جوانان خواست پیشتاز این جنگ شناختی و اقتصادی شوند و با همان روحیه و فرهنگ جهاد و شهادت، دست در دست هم برای ثبات اقتصادی در کشور تلاش کنند و مجلس شورای اسلامی نیز با تصویب قوانینی در راستای حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاران و کار آفرینان، برای سرمایه آنها امنیت ایجاد کند.

ایستادگی در برابر ظلم باور اسلامی است

وی یادآوری کرد: بخشی از رزمندگان همزمان با عملیات رمضان در گرمای شدید به درجه رفیع شهادت نائل شدند شماری هم در محاصره و مبارزه تا آخرین تیر جنگیدند.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: عملیات رمضان بعد از فتح خرمشهر در منطقه کوشک، شلمچه و دیگر نقاط به منظور برقراری امنیت خرمشهر، جاده اهواز - خرمشهر و راه آهن این منطقه منجر شد.

قالیباف افزود: بررسی یادداشت ها و مقاله های اواخر دهه ۶۰، علت ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر را مشخص کرده است چرا که برخی مدعی بودند صدام عقب نشینی کرده و جنگ دیگر معنا ندارد در حالی که رژیم بعثی، عقب نشینی از منظر نظامی انجام نداده بود.

وی ادامه داد: دشت مهران و دره ها و ارتفاعات منتهی به آن در اختیار رژیم بعثی بود اما بنی صدر به عنوان مخالف جنگ می گفت نمی توان به نیروهای نظامی تا بن دندان مسلح صدام حمله کرد و باید برای حمله سه برابر دشمن نیرو داشت بنابراین فعلا زمین بدهیم تا زمان را بخریم.

رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بعد از حذف بنی صدر و تغییر و حذف باورها، رزمندگان و شهدا مبتنی بر سنت های الهی و مکتب قرآنی جنگیدند و دشمن با دیدن این توان و نیرو یک عقب نشینی راهبردی کرد.

قالیباف بیان کرد: کسانی که در مسیر انقلاب نبودند رزمندگان را به دلیل ادامه جنگ با دشمن محکوم کرده و حتی بعد از پایان جنگ نیز عنوان کردند چرا هشت سال جنگیدیم و با تحلیل و روایت غلط می گفتند بعد از فتح خرمشهر می توانستیم جنگ را متوقف کنیم.

وی بیان کرد: مخالفان انقلاب از اول، حرکت امام راحل را بر خلاف جریان جاری مسیر جهان و کشورها می دانستند ولی ما همسو با مکتب قرآن و آگاهانه حرکت کردیم چرا که ایستادگی در برابر ظلم فرهنگ و باور اسلامی است.

نخستین یادواره شهدای استان همدان در عملیات رمضان، مردادماه سال ۹۷ با حضور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در همدان برگزار شد.

براساس گزارش روابط عمومی سپاه همدان، در عملیات رمضان ۱۶۰ نفر از رزمندگان استان همدان به شهادت رسیدند که از این تعداد ۶۴ شهید مفقودالاثر هستند، عملیات رمضان پس از بیت‌المقدس یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس به شمار می رود.

عملیات رمضان اولین عملیات برون مرزی ایران در دفاع مقدس بود که با مشارکت ارتش و سپاه صورت گرفت و در این عملیات سه گردان توسط سردار شهید حاج حسین همدانی از همدان به این عملیات اعزام شد، مسئول محور سردار شهید علیرضا حاجی بابایی، جانشین آن سردار شهید حبیب مظاهری و فرماندهان گردان‌ها در این عملیات شهید محمد دلاوری از تویسرکان و سردار حاج جعفر مظاهری و جعفر علی‌ئی بودند که تحت امر سردار سلیمانی در این عملیات شرکت کردند.

با ایثار و رشادت رزمندگان اسلام، ضربه مهلکی بر رژیم بعثی در عملیات رمضان وارد شد که دشمنان نیز در تلافی آن نماز جمعه همدان را بمباران کردند که در این بمباران ۱۱۰ نفر از نمازگزاران همدانی شهید و ۶۰۰ نفر مجروح شدند.

استان همدان هشت هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف برجام رییس مجلس شورای اسلامی عملیات رمضان تعهدات خود جنگ شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۷۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک نگاهداری، از تهیه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص عملیات وعده صادق خبر داد و گفت: بر اساس این گزارش عملیات وعده صادق را می‌توان یک اقدام راهبردی در نظر گرفت از آن جهت که نمی‌توان آن را صرفاً یک عملیات نظامی محدود در نظر گرفت.

وی اظهار کرد: این عملیات علاوه بر بعد نظامی - امنیتی که پاسخی به تجاوزگری دشمن بود و منجر به ایجاد بازدارندگی مؤثر در مقابل اقدامات آن شد، دارای ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی حقوقی بوده که عمدتاً واجد فرصت‌های بی‌نظیری برای جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه اثرات و پیامدهای عملیات وعده صادق محدود به زمان حاضر نیست، افزود: گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص این عملیات ابعاد و زوایای مختلف این عملیات را بررسی کرده و همچنین دستاوردها، فرصت‌های ایجاد شده و همچنین آثار آن را در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و زیربنایی احصا کرده است.

وی در تشریح دستاوردهای دفاعی- امنیتی عملیات وعده صادق، توضیح داد: تقویت و افزایش توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران یکی از این دستاوردها بود چراکه اقدام مؤثر نظامی در اعماق سرزمین‌های اشغالی از سال ۱۹۶۷ آرزوی تحقق‌نیافته بسیاری از کشورهای منطقه‌ای بوده است.

نگاهداری عملیات وعده صادق را از بزرگ‌ترین عملیات‌های ترکیبی در سطح منطقه‌ای و جهانی دانست و یادآور شد: شناسایی خلاءهای امنیتی سیستم‌های دفاعی- امنیتی رژیم صهیونیستی از دیگر دستاوردهای این عملیات بود چراکه گستردگی عملیات، تنوع مکان‌هایی که هدف قرار گرفت و سلاح‌هایی که در این عملیات استفاده شد، رژیم صهیونیستی را وادار کرد تا بیشتر فناوری‌های ضد موشکی آمریکایی و خود این رژیم را به‌کار ببرد. در مقابل جمهوری اسلامی ایران از هیچ سلاحی که رژیم از آن اطلاع نداشت استفاده نکرد، فقط از تعداد زیادی از پهپادها و موشک‌هایی که اطلاعات آنها از قبل موجود بود، استفاده کرد.

وی هدف قرار دادن مراکز راهبردی رژیم صهیونیستی، افزایش شکاف میان رژیم صهیونیستی و آمریکا و تغییر معادلات منطقه‌ای و تقویت محور مقاومت، را از دیگر دستاوردهای دفاعی- امنیتی عملیات وعده صادق بر شمرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تبیین دستاوردهای دیپلماتیک و سیاست خارجی این عملیات به مواردی چون تقویت محور دیپلماتیک ایران- روسیه- چین، اثبات ناکارآمدی شورای امنیت سازمان ملل متحد، کاهش اعتبار بازدارندگی ایالات متحده در برابر ایران، جلب حمایت افکار عمومی منطقه‌ای و جهانی به نفع ایران، هشدار به کشورهای همسو با رژیم صهیونیستی و تغییر معادله عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: حمله مستقیم ایران به سرزمین‌های اشغالی، شرایط سخت‌تری را برای عادی‌سازی روابط ایجاد کرد.

نگاهداری برخی دستاوردهای عملیات ترکیبی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از منظر سیاست داخلی را برشمرد و گفت: از جمله این دستاوردها می‌توان به افزایش سرمایه اجتماعی نظام، تقویت همگرایی سیاسی بین جریان‌های سیاسی، تقویت همگرایی سیاسی بین جریان‌های سیاسی، تقویت احساس غرور و روحیه خوداتکایی ملی و تقویت اقتدار ملی و انسجام اجتماعی اشاره کرد.

وی ادامه داد: عملیات وعده صادق منجر به تقویت اعتماد سیاسی در سه سطح افزایش اعتماد و اعتبار ساختار سیاسی، افزایش اعتماد به نیروهای مسلح شد ضمن آنکه طراحی و اجرای این عملیات با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای بومی منجر به حیرت، تعریف و تمجید کارشناسان و متخصصان بین‌المللی شد که می‌تواند منجر به خوداتکایی، تقویت باور و روحیه ملی در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح فرصت‌های ایجاد شده از طریق عملیات وعده صادق گفت: از فرصت پیش آمده می‌توان برای آتش بس و پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه استفاده کنیم و به طراحی و تولید تسلیحات مرتبط با ویژگی‌های سیستم دفاعی این رژیم بپردازیم.

وی ادامه داد: فراهم شدن بازار صادراتی برای تجهیزات نظامی داخلی، به ویژه صنایع هوافضا، بی ثباتی سیاسی داخلی در رژیم صهیونیستی، فعال‌سازی فراکسیون مقاومت و انتفاع حداکثری از دبیرخانه‌های مجامع پارلمانی مستقر در ایران از دیگر فرصت‌هایی است که پس از عملیات وعده صادق برای جبهه مقاومت ایجاد شده است.

نگاهداری گفت: بعد از عملیات وعده صادق، صهیونیست‌ها بیش از پیش دریافته‌اند که ادامه جنگ در غزه تا چه اندازه می‌تواند موجبات رویارویی همه جانبه محور مقاومت با آنها را در پی داشته باشد. این موضوعی است که می‌تواند بستری برای اعمال فشار بیشتر بر این رژیم غاصب جهت پایان دادن به جنایت‌هایش در غزه باشد.

وی در ادامه با اشاره به بازطراحی الگوی حکمرانی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از عملیات «وعده صادق» مبتنی بر حکمرانی و فناوری‌های نرم اجتماعی، گفت: دو ظرفیت مهم ایجاد شده یعنی امید و اعتماد عمومی مردمی و باور سیاستمداران و نخبگان سیاسی به قدرت جمهوری اسلامی ایران بایستی شالوده اصلی شکل گیری حکمرانی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از عملیات وعده صادق باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح نقش مجلس در حکمرانی داخلی کشور و جهان اسلام پس از عملیات وعده صادق به دو محور پایه‌ریزی نظام حکمرانی قوی داخل کشور و پیشگامی در نهادینه‌سازی حکمرانی نرم در کشورهای منطقه و جهان اسلام اشاره کرد و گفت: ساماندهی و هدایت دستگاه‌های کشوری و لشگری برای افزایش عمق راهبری جمهوری اسلامی ایران در کشورهای منطقه و جهان اسلام مبتنی بر حکمرانی نرم و همچنین نقش آفرینی مجلس شورای اسلامی در زیست بوم پارلمانی کشورهای منطقه و جهان اسلام، از دستاوردهای این عملیات است.

وی همچنین در خصوص آینده حکمرانی منطقه‌ای پس از عملیات وعده صادق، گفت: عملیات وعده صادق، سیمای جدیدی از تصویر حکمرانی تاب‌آور نشان داد که چگونه حکومت ایران می‌تواند آینده‌پذیر، آماده و بازیگر در برابر تهدیدات پیچیده و آشوبناک باشد.

نگاهداری تاکید کرد: عملیات وعده صادق پایان ماجرا نیست، بلکه شروع دوره جدیدی از شکل گیری روایتِ ایران بزرگ، ایران منطقه‌ای و ایران بین‌المللی است و نشان می‌دهد عمق راهبردی و فرا سرزمینی ایران، فقط موشک‌ها و پهپادهایی نیستند که از مسافت ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند و ناظران را در حیرت و شگفتی فرو بردند بلکه نشان می‌دهد حرف جدید ما برای جهان آینده چیست.

وی دستاوردهای راهبردی-اقتصادی عملیات وعده صادق را در سه دسته ایجاد ثبات بیشتر در بازار ارز، امکان تعریف و ایجاد بسته‌های تحکم و اجبار در مقابل تأمین منافع و روان شدن امکان اخلال در مسیرهای دریایی آیمک، توصیف کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس یادآور شد: کریدور آیمک بر خلاف تصور عامه یک مسیر لجستیکی و حمل و نقلی نبوده و حاصل توافق سطح بالای اقتصاد سیاسی مراکز قدرت جهانی است.

وی ادامه داد: این کمربند خود را در روابط سیاسی سطح بالا، روابط تجاری جدید، توسعه زیرساخت نوین، همکاری‌های امنیتیِ بازتعریف شده و به طور کلی نظم نوین منطقه‌ای نشان می‌دهد.

نگاهداری اضافه کرد: یکی از محورهای اساسی پیشبرد این کمربند معامله عادی‌سازی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی بوده است که با عملیات وعده صادق برهم ریخت.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به دستاوردهای فناورانه عملیات وعده صادق را اشاره و تصریح کرد: این عملیات را می‌توان یک الگویی از بازدارندگی همه جانبه منبعث از اسناد کلان و سیاست‌های کلی نظام شامل چهار رکن و مؤلفه اساسی مشارکت مردمی، خودکفایی، بازدارندگی فناورانه صنعتی اعم از موشکی و پهپادی و بازدارندگی منتج از فناوری‌های سایبری و مبتنی بر هوشمندسازی برشمرد.

وی با بیان اینکه عملیات وعده صادق پایان تبلیغات نفوذناپذیری پدافند هوایی رژیم اشغالگر قدس بود، بیان کرد: سامانه‌های متعدد پدافندی در این عملیات شامل سامانه‌های پدافندی مستقر در پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق، سوریه و اردن، جنگنده‌های پرتعداد آمریکایی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی در طول مسیر، سامانه‌های پدافندی ناوهای آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی و … مستقر در دریای سرخ و مدیترانه، سامانه‌های پدافندی برد بلند پیکان و میان برد فلاخن داوود رژیم صهیونیستی و سامانه پدافندی برد کوتاه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی در مسیر فلسطین اشغالی قرار داشتند که همگی در این عملیات استفاده شدند.

نگاهداری گفت: در این عملیات موشک‌های استفاده شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در سطح فناوری متوسط قرار داشتند. به همین جهت این موضوع اهمیت می‌یابد که در پاسخ هوایی نیروی هوافضای سپاه جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس، استفاده از تدبیر مشت بسته قابل طرح است، یعنی از دستاوردهای پیشرفته و تجهیزات نوین خود نظیر پهپادهای مدرن و موشک‌های فراصوت هوشمند و سایر تدابیر نظامی جهت تخریب بالا استفاده نکرده و صرفاً به برخی پهپادها و موشک‌های اقتصادی جهت نمایش اقتدار و ارزیابی توان حداکثری پدافند دشمن بسنده کرده است.

وی با اشاره به اهمیت روایت‌سازی از عملیات وعده صادق، گفت: بزرگ‌ترین مؤلفه‌های نبرد روایت‌ها تعریف جایگاه رسانه به‌عنوان روایت‌پرداز اصلی است از همین رو ضرورت دارد که روایت‌های پرداخته شده در نهادهای مختلف حاکمیت، ضمن حفظ وحدت گفتمانی، موجب تقویت یکدیگر باشند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های موفقیت یک روایت توان درنوردیدن مرزهای جغرافیایی است، گفت: این مهم غالباً وابستگی جدی‌ای به واقعه مورد روایت دارد. واقعه روایت صادق، تمام ویژگی‌های تحقق چنین موفقیتی را به‌صورت یک‌جا در خود داشت.

کد خبر 6098441 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • راند دوم
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد