Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل اتحادیه بنکداران از دولت خواست تا همزمان با نزدیک شدن به ماه رمضان، اجازه افزایش قیمت اقلامی همچون روغن، خرما، پنیر، چای و ... را به کارخانجات تولیدکننده ندهد چراکه میزان این اقلام دپو شده در کارخانجات، نیاز ۳ ماه ابتدایی سال را جوابگو است. ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به واکنش بازار به زمزمه‌های حذف تخصیص ارز 4200 تومانی به برخی کالاها اظهار کرد: در روزهای گذشته زمزمه‌هایی درباره حذف ارز 4200 تومانی مطرح شد ولی خوشبختانه این موضوع باعث تغییرات قیمتی اقلامی همچون برنج و روغن و چای نشده است و هم اکنون هیچ مشکلی درخصوص این کالاها در بازار وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل اتحادیه بنکداران با استقبال از حذف ارز 4200 تومانی اضافه کرد: متاسفانه ارز 4200 تومانی و تخصیص آن تنها به برخی از بازرگانان باعث شده تا تجار حرفه‌ای کشورمان که در بیش از 60 کشور دنیا دفاتر تجاری دارند، نتوانند در تامین و قیمت‌گذاری کالاها در بازار رقابت موثری داشته باشند و در صورت حذف این ارز و تک نرخی شدن آن، تجاری که سال‌ها در این حوزه فعالیت داشته‌اند، وارد میدان می‌شوند و ورودشان به بازار باعث می‌شود تا رقابت درستی در بازار شکل بگیرد و در نهایت نیز به نفع مصرف‌کننده باشد.

وی با اشاره به در پیش‌ِرو بودن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف برخی اقلام کالایی در این ماه گفت: اقلامی همچون، برنج، روغن، چای، شکر، خرما، پنیر و حبوبات از جمله کالاهایی هستند که مصرف آن‌ها در ماه مبارک رمضان بیشتر می‌شود و خوشبختانه تا این لحظه هیچ تحول قابل توجهی در قیمت این کالاها در بازار رخ نداده است.

حسنی با تاکید بر نظارت بیشتر دولت بر کارخانجات و قیمت‌گذاری این کالاها گفت: نکته حائز اهمیت آن است که دولت در سه ماهه نخست سال، نباید به هیچ وجه اجازه افزایش قیمت به کارخانجات بدهد چراکه مواد اولیه موجود در کارخانجات و کالاهای دپو شده سال گذشته، آنقدر هست که نیاز بازار تا 3 ماه نخست را تامین کند.

قیمت گوشت قرمز و مرغ در ماه رمضان افزایش نمی‌یابد

دبیرکل اتحادیه بنکداران خاطرنشان کرد: از طرف دیگر متاسفانه شاهدیم برخی کارخانجات که بدنبال افزایش قیمت هستند، در عین حال تخفیفاتی تا 30 درصد را در نظر می‌گیرند که این تخفیفات نصیب سوداگران می‌شود. لذا لازم است تا با اتخاذ تدابیر صحیح، دولت اجازه افزایش قیمت را ندهد و کارخانجاتی که مدعی افزایش هزینه‌های خود هستند، این هزینه‌ها را از حذف تخفیفاتی که می‌دهند جبران کنند تا قیمت کالا برای مصرف کننده تغییری نکند.

انتهای پیام/

R34343/P/S7,77,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان قیمت کالاهای اساسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان قیمت کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان قیمت کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟

منصور پوریان اظهار داشت: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، بازار متعادل می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، وی قیمت کنونی هر کیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه‌ها و قصابی‌ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام‌ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می‌یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می‌شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می‌شود.

گفتنی است با توجه به زایش‌های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازار‌های هدف وجود دارد.

دیگر خبرها

  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟